"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn tunnustas oma tublimaid õppureid (0)
23. mai 2007

Abilinnapea Kaia Jäppinen ja haridusameti juhataja Andres Pajula võõrustasid raekojas üleriigilistel olümpiaadidel edukalt osalenud Tallinna õpilasi ja nende juhendajad-õpetajaid. Tänukirja ja kingituse said 87 õpilast ja 58 õpetajat-juhendajat.
Vastuvõtule oli kutsutud õpilasi 23st Tallinna koolist, neist 18 esindab eeloleval suvel Eestit rahvusvahelistel olümpiaadidel erinevates riikides.

Sel õppeaastal toimusid olümpiaadid üle riigi 20 õppeaines. Koolivoorudes osales 6291 Tallinna õpilast, kellest ülelinnalistele võistlustele pääses 1675 õpilast. Olümpiaadide üleriigilistel võistlustel esindasid Tallinna koole 316 õpilast.
2006. aastal osalesid Eesti õpilased kümnel rahvusvahelisel olümpiaadil, kust toodi kaasa 25 medalit, neist kaks kuld-, viis hõbe- ja kaks pronksmedalit võitsid Tallinna õpilased. Osalevate riikide arv on neil võistlustel olnud suur. Näiteks füüsikaolümpiaadil osales 72, matemaatikas koguni 91 riiki.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.