"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinna lasteaiad saavad riigilt toetust (0)
23. mai 2007

Linnavalitsus kiitis heaks haridus- ja teadusministeeriumi ning Tallinna linna vahelise koostöölepingu projekti. Lepingu kohaselt toetab ministeerium 16 Tallinna lasteaia ja nelja Tallinna kooli investeeringuid 9,5 miljoni krooniga.

Riigi toetussummaga tehakse sise- ja välisremonte, sh soojussõlmedes ja küttesüsteemides, korrastatakse õuealasid, tehakse haljastust, ostetakse mööblit ja muud inventari.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.