“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Aita liikluskorraldust parandada (0)
13. juuni 2007

Tallinna linnavalitsus ja transpordiamet kavandavad erinevate liikumisvõimaluste süsteemset arendamist. Projekti Pilot raames koostatakse Tallinna erinevate transpordiliikide arengustsenaariumid, mille alusel valmib Tallinna transpordisüsteemi arengukava.

Et määratleda olulisemad eesmärgid, palutakse nii ühistranspordi kasutajatel, jalgratturitel, jalgsikäijatel kui autokasutajatel vastata küsimustikule, mille leiate Tallinna koduleheküljelt aadressil www.tallinn.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.