Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Märt Sults soovib kasiinod pühadeks sulgeda (0)
13. juuni 2007

Keskfraktsiooni liige Märt Sults tegi Tallinna linnavolikogus ettepaneku sulgeda kasiinode uksed perekesksetel pühadel.

Sults kutsus kasiinoomanikke üles jätma hea tahte avaldusena kasiinod suletuks nii lastekaitsepäeval kui ka võidupühal, tarkusepäeval, isadepäeval, jõulude ajal, vabariigi aastapäeval ja emadepäeval. Edaspidi soovib Sults niisuguste piirangute sisseviimist ka hasartmänguseadusesse. «Kahjuks pole kohalikul omavalitsusel praegu võimalust kasiinode tegevust piirata, seda tuleb siis teha riiklikul tasandil,» tõdes ta.

Lastekaitsepäev peaks olema kõigi laste rõõmupäev ja sisendama neisse turvatunnet, märkis Sults oma sõnavõtus. «Aga liiga paljud lapsed võivad ainult unistada, et neil oleks ilus kodu ja mõlemad vanemad või et nende vanemad ei põeks sõltuvust alkoholist, narkootikumidest või mängupõrgutest,» nentis Sults ja meenutas, et ta esitas linnavolikogu eelmisel istungil menetlusse eelnõu hasartmänguseaduse muutmiseks. Muudatuse järgi keelataks Tallinnas kasiinode lahtiolek rahvusvahelisel lastekaitsepäeval, 1. juunil. Kuna seaduse muutmiseni sel aastal ei jõutud, loodab Sults kasiinoomanike heale tahtele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.