"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Tallinna kesklinn saab arengukava (0)
13. juuni 2007

Linnavolikogu otsustas algatada kesklinna arengukava koostamise ja kehtestas selleks lähteülesande.

Arengukava koostatakse aastateks 2008–2013 eesmärgiga tagada linnaosa plaanipärane areng ning leida selleks uudseid lahendusi kooskõlas linna arengudokumentidega, märkis linnaosa vanem Marek Jürgenson. Kesklinna arengukava peab lähtuma elanike huvidest, arvestama vanalinna eripära ja arenguvisiooni, linna majandus- ja sotsiaalvaldkonna hetkeolukorda ning rahalisi võimalusi.

Seni on volikogu kinnitanud Põhja-Tallinna arengukava. Sel aastal valmivad Pirita, Kristiine, Haabersti ja Mustamäe kavad ning algatatakse Lasnamäe arengukava koostamine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.