"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Terviseteave tuleb lähemale (0)
13. juuni 2007

Tallinna Tervisenõukogu avas terviseedenduse kodulehekülje, mis hakkab andma Tallinna tervishoiust jooksvalt värsket infot.

Vastavatud veeb kajastab lisaks Tallinnas läbiviidud terviseuuringuid, erinevaid tegevusvaldkondi (südame- ja veresoonkonna haiguste, HIV/aidsi ja narkomaania ning traumade ennetus, sh teave elanikkonnale), erinevate institutsioonide (sh haigekassa ja Tervise Arengu Instituut) infomaterjale, peale selle on seal arvukalt linke, mis tagavad kiire pääsu erinevate tervisega seotud asutuste teabe juurde sotsiaalministeeriumist alustades ja psühholoogilise nõustamisega lõpetades. Lähemalt vaata www.tervis.tallinn.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.