"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Kirikud pakuvad tasuta kontserte (0)
15. august 2007

Augustikuu neljapäevadel toimuvad Tallinna kirikutes kontserdid, mis pakuvad kontserdielamusi nii noorematele kui vanematele muusikahuvilistele.

Tänavu hõlmab kontsertprogramm mitmeid erineva muusikalise taustaga artiste – üles astuvad vanamuusikat viljelev ansambel Heinavanker, maailmakuulus vene õigeusu muusikat esitav koor Orthodox Singers. Lisaks on erilise kava ette valmistanud noorteorkester Collegium Consonante. Selle aasta festivali erikülaline on suurepärastest muusikutest koosnev ansambel Vox Clamantis.

16. augustil kell 18 esineb Jaani kirikus Orthodox Singers, dirigent Valeri Petrov, 23. augustil kell 18 Toomkirikus Collegium Consonante, dirigent Lehari Kaustel ning
30. augustil kell 18 Rootsi-Mihkli kirikus Vox Clamantis, kunstiline juht Jaan-Eik Tulve.
Kontsertsari on osa projektist «Tallinna kirikurenessanss», mille algatas 2002. aastal Tallinna kultuuriväärtuste amet. Projekti eesmärgiks on restaureerida ajaloolisi ja muinsusväärtuslikke pühakodasid ning renoveeritud kirikuid, nende ajalugu ja traditsioone tutvustada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.