"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kohtuvad Balti pealinnade meerid (0)
15. august 2007

Täna ja homme, 15. ja 16. augustil kohtuvad Eesti pealinnas Tallinna, Riia, ja Vilniuse linnapea.

Lisaks kohtumistele Tallinnas külastatakse ühiselt Saaremaad. Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnul on arutelude peateemaks pealinna ja riigi ning pealinna ja selle lähiümbruse koostöö. «Samuti Euroopa Liidu Pealinnade Liidu (UCUE) peaassamblee jaoks positsioonide ettevalmistamine ja kooskõlastamine,» märkis Savisaar. Peaassamblee toimub 27.–29. septembril Tallinnas. Tallinn on praegu UCUE president ehk eesistujalinn.

Delegatsioone juhivad Vilniuse linnapea Juozas Imbrasas, Riia linnapea Janis Birks ning Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja volikogu esimees Toomas Vitsut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.