"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Linnakassasse laekus seitsme kuuga 3,7 miljardit krooni (0)
15. august 2007

Seitsme kuuga laekus Tallinna linnakassasse 3,7 miljardit krooni ehk 60,6% tänavuses rahavoo plaanis kavandatust.

Maksutulusid laekus seitsme kuuga 2,264 miljardit krooni, sh tulumaksu 2,087 miljardit krooni, maamaksu 98 miljonit krooni ja kohalikke makse 79 miljonit krooni.

Tegevustulu laekus seitsme kuuga 471 miljonit ning vara müügist 123 miljonit krooni. Riigieelarvest laekus linnakassasse 674 miljonit krooni.

Tulumaksu laekus eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 384 miljonit krooni ehk 22,6% enam ning maamaksu 7 miljonit krooni enam. Kohalikke makse laekus 24 miljonit krooni rohkem kui mullu sama perioodi jookusul, sh laekus parkimistasu möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 16 miljonit krooni rohkem.

Juuli lõpus oli linnakassas 886 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.