"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Mänguväljakud saavad uue ilme (0)
15. august 2007

Algas pealinna avalike mänguväljakute põhjalik korrastamine ning amortiseerunud mänguelementide väljavahetamine.

«Linnavalitsuse eesmärk on kõik Tallinna mänguväljakud uuendada,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš. «Parandame lõhutud inventari ning tagame mänguväljakute turvalisuse, kasutuskõlblikkuse ning lastele meelepärase välimuse. Samuti pöörame senisest enam tähelepanu mänguväljakul olevate prügikastide, istepinkide ja piirdeaedade korrashoiule.»
Esimestena saavad uue ilme Lasnamäe ja Pirita linnaosa mänguväljakud. Kokku 238 000 krooni eest korrastatakse Lasnamäel 14 ning Pirital kaheksa mänguväljakut.

Tallinna avalike mänguväljakute tehnilise hooldamisega tegeleb alates tänavu 1. augustist kuni 2009. aasta 31. detsembrini Tiptiptap OÜ, kellega Tallinna keskkonnaamet sõlmis mänguväljakute korrastamise hankelepingu. Leping hõlmab kokku 200 mänguväljakut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.