"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Väiketänavad korda! (0)
15. august 2007

Põhja-Tallinna ja Mustamäe linnaosa teedega tutvunud abilinnapea Deniss Boroditši sõnul ei ole sealsed väiksemad tänavad piisavalt heas sõidukorras.

«Tallinna järgmise aasta teeremondi plaanis tuleb suurt rõhku panna kvartalisiseste tänavate remontimisele,» ütles Boroditš. «Esialgse vaatluse tulemusena võib öelda, et Põhja-Tallinna linnaosa väiksematest teedest vajavad hädasti töömehe kätt Kaera, Õle, Heina, Kari ja Puuvilla tänav.»

Boroditši sõnul on endiselt ka suuremaid tänavaid, mis parandamist vajavad. Näiteks Mustamäel Vilde tee lõik Sõpruse puiesteest Akadeemia teeni. Põhja-Tallinnas torkasid teravalt silma auklikud Erika ja Kopli tänav.

Lähiajal on abilinnapeal plaanis tutvuda ka teiste linna tänavatega, et järgmise aasta teeremondi plaan saaks võimalikult põhjalik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.