"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Vilnius kutsub kultuuripealinna üritustel osalema (0)
15. august 2007

Tallinna külastas Vilniuse linnavalitsuse esindaja Jevgenji Funikov, kes läbis teekonna siia läbi Riia jalgarattal ning kelle eesmärk oli tutvustada 2009. aasta Euroopa kultuuripealinna tiitli saajat Vilniust.

Funikov kohtus Riia ja Tallinna esindajatega ja andis üle Vilniuse linnapea Jouzas Imbrasase kirja, mis on ühtlasi kutse Riia ning Tallinna linnapeadele ja kodanikele külastada Vilniust ning osaleda seal kultuuripealinna aasta raames korraldatavatel üritustel

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.