Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Vilnius kutsub kultuuripealinna üritustel osalema (0)
15. august 2007

Tallinna külastas Vilniuse linnavalitsuse esindaja Jevgenji Funikov, kes läbis teekonna siia läbi Riia jalgarattal ning kelle eesmärk oli tutvustada 2009. aasta Euroopa kultuuripealinna tiitli saajat Vilniust.

Funikov kohtus Riia ja Tallinna esindajatega ja andis üle Vilniuse linnapea Jouzas Imbrasase kirja, mis on ühtlasi kutse Riia ning Tallinna linnapeadele ja kodanikele külastada Vilniust ning osaleda seal kultuuripealinna aasta raames korraldatavatel üritustel

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.