"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn kontrollib raskeveokeid (0)
05. september 2007

Tallinna munitsipaalpolitseiameti, kommunaalameti ja Põhja politseiprefektuuri ühisreidi käigus kontrolliti linnas liiklevate veokeid. Kontrollijaid huvitas koormakatete
kasutamine ning raskeveokite teljekoormus.

«Kümnest kaalutud veokist kaheksa olid ülekaalulised. Ülekaal jäi kõigil kaalutud veokitel vahemikku 7-8 tonni,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš. «Koormakatet kasutas kontrollitud veokeist vaid üks.» Munitsipaalpolitseiamet algatas heakorraeeskirja nõuete rikkumise eest neli väärteomenetlust.

Veokite ülekaalulisus põhjustab teekatete tavapärasest suuremat lagunemist ning on ka liiklusoht. Koormakatteta veokid on aga lisaks liiklusohule ka ühed suuremad tänavate reostajad ja tolmu tekitajad.

«Tegemist oli esmakordse sellise ühisreidiga, kuid kindlasti ei jää see viimaseks,» ütles Boroditš.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.