"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Tallinna külastas Kotka volikogu (0)
05. september 2007

Tallinna külastanud Kotka linnavolikogu liikmed arutasid sõpruslinna kolleegidega omavalitsuse töö parandamise võimalusi.

Kahe linnavolikogu esindajate ühisseminaril arutati ka linnakodanike võimalusi omavalitsuse tasandil otsuste langetamist mõjutada. Mõlema linna esindajad tutvustasid otsustuspraktikat oma kodulinnas. Seminari juhatasid Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut ja Kotka linnavolikogu esimees Topias Kotiniemi.
Ühisseminari järel tutvusid külalised Tallinna uusehitistega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.