"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinna külastas Kotka volikogu (0)
05. september 2007

Tallinna külastanud Kotka linnavolikogu liikmed arutasid sõpruslinna kolleegidega omavalitsuse töö parandamise võimalusi.

Kahe linnavolikogu esindajate ühisseminaril arutati ka linnakodanike võimalusi omavalitsuse tasandil otsuste langetamist mõjutada. Mõlema linna esindajad tutvustasid otsustuspraktikat oma kodulinnas. Seminari juhatasid Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut ja Kotka linnavolikogu esimees Topias Kotiniemi.
Ühisseminari järel tutvusid külalised Tallinna uusehitistega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.