"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Viktoriini võitjad (0)
05. september 2007

Eelmises lehes avaldatud Tallinna viktoriini õiged vastused on:

1. Rahvastikuregistri andmetel elas 1. augustil 2007 Tallinnas 400 797 inimest.

2. Tallinna lipu värvid on sinine ja valge.

3. Raamat «Peaminister» räägib Eesti lähiajaloost, aastatest 1990–1992.

4. Eesti taasiseseisvuspäeva tähistatakse 20. augustil.

Küsimustele vastasid õigesti:

Aarne Bogdanov, Salme Liflender, Ahti Lainevool, Virve Tarkmees, Aino Purga, Kadri Saar, Pilvi Saar, Aasa Poltav, Enno Pihlakas, Tarmo Väät, Merike Uustalu, Mihkel Poltav, Made Piilberg, Sirje Lehtmets, Eerik Kivit, Mai-Liis Indov, Vilve Vain, Margarita Kempi, Aadu Järvepera, Jüri Veerits, Rainer Kelder, Rudolf Osman, Mihhail Vinokur, Inna Issajenko, Tatjana Akopjan, Anette Samarina, Tamara Organova, Nikolai tel 657….., Palmira tel 564…., Valeri Vlasjuk, Jevdokia Pärn, Valentina Kuznetsova, Evelin Jusupova, Svetlana Jusupova, Anatoli Kuznetsov, Kristina Jusupova, Alesja Pavtovitš, Galina Žukova, Alieva Rahviga, Igor Kalakauskas, Leonard Borovik, Ella Stepuškina, Tatjana Klimberg, Gennadi Klimberg, Natalja Kadomskaja, Igor Jurtšenko, Jelena Kljujeva, Ivan Melnitški, L. Papuhina, Jaan Kirs, Dmitri Nazarov, Evgenia Hrustnetsova, V. Kivika, Eduard tel 564…., Viktoria tel 564….., Klavdia Evdukova, Mihlin tel 512…., Sergei Horohhonov, Leontina Šetšlova, Tatjana Utkina, P. L Podgornaja, Gertruda Djatsenko, Ljubov Moskaljova, L. Strashnova, Fjodorova tel 634….., Maria Kivrina, Valentina Tšukina, Nina Gubko, Vadim Merkutev, Ljuba Peetla, Andrei Koger, Galina Gusen, Viktor Merkutev, Kira Nesterova, Irina Kjalli, Jüri Djomin, Galina Šivilova, Elena Valabik-Haav, Vladimir Dunajev, Viktor Sokolov, Alla Kolesnitšenko, Deniss Kolesnitšenko, Alla tel 556….. Evgenia Usadevskaja, Oleg Baskov, Juri Kuznetsov, Raissa Kravtsova, Leonid Kravtsov, Maria Lamus, N. V. Šulgina, Sergei Jusupov, Heimar Nõlvak, Ljudmilla Andreejeva, Merike U tel 567…., Meelind, taireke@hot.ee, pilviva@hot.ee.

Kõikidele küsimustele õigesti vastanud saavad raamatu «Peaminister». Raamatu saab kätte Tallinna linnavalitsuse infosaalist (Vabaduse väljak 7).

Toimetus tänab kõiki vastajaid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.