"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Murtud Rukkilille Ühing ja Tallinn sõlmisid koostööleppe (0)
19. september 2007

Reedel, 14. septembril allkirjastasid linnapea Edgar Savisaar ja Murtud Rukkilille Ühingu esimees Enno Uibo raekojas koostöökokkuleppe.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar märkis, et linn on Murtud Rukkilille Ühingule igakülgselt toeks küüditamis- ja repressioonisündmuste mälestuste kogumisel ja talletamisel ning ühingu ürituste korraldamisel. «Aitame omalt poolt teadvustada maailmale läbi oma sõpruslinnade ja välisesinduste Eestis toimunud repressioonisündmusi, inimeste tagakiusamist ja küüditamist Siberisse,» ütles Savisaar.

Murtud Rukkilille Ühing on Tallinna linnavalitsusele toeks repressioonisündmustele ja nende ohvritele pühendatud ürituste korraldamisel. Koostööd tehakse ka Tallinnas elavate repressiooniohvrite seltsitegevuse käivitamiseks.

Murtud Rukkilille Ühingu konverentsil «Rõhutud aegade päev» peetud ettekandes rõhutas Savisaar mineviku mäletamise olulisust, tagamaks, et tulevikus midagi sellist enam iial ei juhtuks. «Liiga palju on meie igapäevaelus pahatahtlikkust ja vihkamist – nii-öelda ärapanemist. Meie riigi taassünd ei toimunudki nii ammu, aga juba oleme unustanud, mis oli selle vabaduse võti. Just koostöötahe oli see, mis avas meile jälle vabaduse värava,» ütles Savisaar.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.