"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Jukuga käis Aegnal ligi 4000 inimest (0)
10. oktoober 2007

Laevaliin Tallinn–Aegna–Tallinn teenindas suvise navigatsiooniperioodi jooksul ligi 4000 reisijat.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul oli linlaste huvi Tallinna ainsa saare vastu vaatamata vihmasele suvele suur. «Aegna laevaliini jaoks oli kõige rahvarohkemaks kuuks august ligi 1500 reisijaga,» lisas Mutli.

Mainimist väärib asjaolu, et palju oli soodustusega sõitvaid saarekülastajaid, mis tähendab, et saarel käis palju lapsi ja pensionäre. Suvise navigatsiooniperioodi jooksul ei jäänud ära ühtegi sõitu. «Kindlasti pääseb liinilaevaga Aegnale ka edaspidi,» lisas Mutli.
Aegna liini teenindas väikelaev Juku. ?inna partner liini teenindamisel oli Eesti Mereakadeemia.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.