"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn asutas Peterburi stipendiumi (0)
10. oktoober 2007

Linnavalitsus otsustas asutada Peterburi stipendiumi.

Stipendiumi eesmärk on arendada kultuuridevahelist dialoogi Eesti Kunstiakadeemia ja Peterburi Riikliku Tehnoloogia- ja Disainiülikooli vahel kunsti- ja disainiõppe üliõpilasvahetuse kaudu. Aastas määratakse neli stipendiumi: kaks Eesti Kunstiakadeemia üliõpilastele ja kaks Peterburi Riikliku Tehnoloogia- ja Disainiülikooli üliõpilastele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.