"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn taotleb riigilt koolitoidule suuremat toetust (0)
10. oktoober 2007

Tallinna Tervisenõukogu otsustas pöörduda vabariigi valitsuse poole palvega suurendada ka riigi osalust koolitoidu maksumuses.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen märkis, et Tallinna linn on otsustanud tõsta alates novembrist õpilase päeva toidukorra maksumust nelja krooni võrra ehk 18 kroonile. «See aitab kindlasti koolitoidu kvaliteeti tõsta, kuid koolitoidu maksumuse tõstmist peab omalt poolt toetama ka riik,» ütles Jäppinen.

«Arvestades jätkuvat hinnatõusu peab ka riik Tallinna eeskujul koolitoidu maksumuse katmisel oma osa suurendama,» tõdes Tallinna abilinnapea Merike Martinson.
Tallinna Tervisenõukogu ümarlaual leidis heakskiitu ka idee käivitada pilootprojekt ideaalse koolitoitlustamise mudeli loomiseks.

Ümarlaual osalesid koolijuhtide, Tallinna haridusameti, toitlustusfirmade, tervisekaitse inspektsiooni, Eesti Linnade Liidu, Eesti Lastevanemate Liidu, sotsiaalministeeriumi ja õpilaste esindajad, Tallinna Tervisenõukogu liikmed ning eksperdid Tallinna Tehnikaülikooli toiduainete instituudist ja Tervise Arengu Instituudist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.