"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tunnustati tublimaid õpetajaid (0)
10. oktoober 2007

Õpetajate päeval toimus raekojas pidulik vastuvõtt neile pealinna õpetajatele, kes pälvisid Tallinna aasta õpetaja 2007 tiitli ning kellest seitse on esitatud ka vabariiklikule aasta õpetaja konkursile.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on õpetajatel kanda raske ning oluline roll meie laste väärtushinnangute ja hoiakute kujundamisel. «Aasta õpetaja konkursiga täname õpetajaid ja haridustöötajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele arenenud isiksusteks ning ühtlasi oma tegevusega mõjutanud ka haridusasutuse või piirkonna elu,» ütles Jäppinen.

Tallinna parimateks haridustöötajateks tunnistati õpetajad Irina Zaretskaja Tallinna juudi koolist, Juta Süda Tallinna saksa gümnaasiumist, Külli Retpap Jakob Westholmi gümnaasiumist, Tiiu Sulsenberg Jakob Westholmi gümnaasiumist, Ruth Heidmets Tallinna Läänemere gümnaasiumist, Inna Rüü Tallinna Tõnismäe reaalkoolist, Helgi-Mare Korp Tallinna Heleni koolist, Külvi Kalmet Tallinna Nõmme põhikoolist, Marika Moks Tallinna Nõmme noortemajast, Natalja Kuzina Kullo huvikeskusest, Eha Hergauk Tallinna Kristiine gümnaasiumist, Helmi Kelle Tallinna Kristiine gümnaasiumist,?Tiina Kull Siisikese lasteaiast, Antonina Liivrand Tallinna Ümera lasteaiast, Evi Kudrešova Tallinna Rõõmupesa lasteaiast, Niina Teterina Tallinna Lindakivi lasteaiast ja Natalja Tšesnokova Tallinna Õismäe vene lütseumist, Mare Lepna Tallinna Karikakra lasteaiast ning Tallinna Kuristiku gümnaasiumi direktor Marti Tulva.

Vabariiklikule aasta õpetaja konkursile esitas haridusamet seitse laureaati, kelleks on õpetajad Külli Murand Tallinna Nurmenuku lasteaiast, Pilvi Tauer Tallinna tehnikagümnaasiumist, Riita Meigas Tallinna ühisgümnaasiumist, Oleg Kravtšenko Tallinna reaalkoolist, Meeri Sild Tallinna Lilleküla gümnaasiumist ja Jaan Kuus Tallinna polütehnikumist ning Tallinna I internaatkooli direktor Evi Kraan.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.