"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Infrapunaandurid aitavad jalakäijail teed ületada (0)
24. oktoober 2007

Tallinna transpordiamet otsustas olemasolevad Pirita tee kollased vilkuvad foorid infrapunaanduritega varustada.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul oli transpordiameti investeeringute kavas ette nähtud täiendavate kollaste vilkuvate fooride paigaldus, mille asemel aga otsustati kollased vilkuvad foorid varustada jalakäijate infrapunaanduritega. «Kollased vilkuvad foorituled lülituvad sisse hetkel, kui jalakäija jõuab infrapunaanduri mõjupiirkonda. Sellega on võimalik anda autojuhile juba eemalt märku jalakäija olemasolust ülekäigurajal. Kui jalakäijat anduri piirkonnas ei ole, ei hakka ka kollane foorituli tööle,» ütles Mutli.

«Infrapunaandurite paigaldamine on üks paljudest meetmetest, mida me rakendame selleks, et jalakäijate turvalisus Tallinna liikluses suureneks,» lisas Mutli.
2007. aasta eelarves on fooride investeeringuteks ette nähtud 7,9 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.