"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Linnavalitsus premeeris edukaid sportlasi (0)
24. oktoober 2007

Linnavalitsus premeeris vehkleja Irina Embrichi ja tema treenerit Nikolai Novosjolovit ning allveeujujat Nikolai Toverit ja tema treenerit Tatjana Gnezdilovat eduka esinemise eest maailmameistrivõistlustel.

Kumbki sportlane sai linnalt preemiaks 75 000 krooni ning nende treenerid kumbki 20 000 krooni.

Vehkleja Irina Embrich võitis vehklemise maailmameistrivõistlustel Peterburis naiste epees pronksmedali. Võidetud pronksmedal on Irina Embrichile kolmas tiitlivõistluste medal järjest, 2006. aastal võitis ta maailmameistrivõistlustelt hõbemedali ning sellel suvel Belgias toimunud Euroopa meistrivõistlustelt pronksmedali.

Sel suvel Itaalias Baris toimunud maailmameistrivõistlustel allveeujumises saavutas tallinlane Nikolai Tover 50 m sukeldumises neljanda koha, kuid tõusis pärast Ukraina tippsprinter Vitali Filippovitši diskvalifitseerimist pronksile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.