"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Linnavalitsus tunnustas abitelefoni 1345 töötajaid (0)
24. oktoober 2007

Tallinna abitelefoni 1345 töötajad kutsuti raekotta pidulikule vastuvõtule, kus anti üle tänukirjad häirekeskuse dispetšeritele ja Tallinna abitelefoni teenuse käivitajatele.
Abitelefoni 1345 kuuendale tegutsemisaastale pühendatud pidulikul vastuvõtul andis abilinnapea Deniss Boroditš üle tänukirjad hea teeninduse eest 17 häirekeskuse dispetšerile. Tallinna abitelefoni teenuse arendamise eest pälvisid tänukirjad Ain Valdmann, Raik Saart, Janek Laev ja Tarmo Sulg.

Tallinna abilinna Deniss Boroditš avaldas lootust, et Tallinna linna algatatud abitelefoni projekt saab eeskujuks ka teistele Eesti linnadele. «Olen sügavalt veendunud abitelefoni vajalikkuses ja tähtsuses, kuna selle abil saavad lahendatud ootamatud ja kiiret lahendamist vajavad linnamajanduslikud probleemid,» ütles Boroditš.

Tallinna abitelefoni lühinumbrit 1345 kasutatakse lisaks elanike igapäevaste probleemide lahendamisele ka kommunikatsioonikeskusena kriisisituatsioonides või suurõnnetuste korral elanike informeerimiseks. Näiteks võib tuua 2003. aasta detsembri lumetormi,
2004. aasta suvel toimunud veeuputuse ja 2005. aasta jaanuari tormi.

Ööpäev läbi töötav abitelefoni teenust pakkuv dispetšerteenistus Tallinna Abikeskus töötab häirekeskuse Põhja-Eesti keskuse ruumides Erika 3. Tallinna Abikeskusesse saab pöörduda saab ka e-kirja teel: 1345@rescue.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.