"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Tallinn muutub turvalisemaks (0)
24. oktoober 2007

Kuritegevus Tallinnas näitab politsei andmeil vähenemise märke.
Linnavolikogule õiguskorrast ülevaate andnud Põhja politseiprefekt Raivo Küüt rõhutas, et röövimiste avastamine on üha tulemuslikum ning ka kuritegude arv selles vallas väheneb. Suurima tähelepanu all on liiklusjärelevalve, milles loodab politsei positiivseid tulemusi saavutada koostöös liiklejatega.

Tõhustunud on politsei tegevus narkokuritegevuse vastu, mille tulemusel on tabatud ning vastutusele võetud hulk narkootikumide vahendajaid. Samas märkis Küüt, et kohalik omavalitsus saab enam panustada ennetustöösse. Ta rõhutas samuti alkoholivastase selgitustöö tähtsust kuritegevuse vähendamiseks. Kristiine Prisma ja teiste kaupluste eksimused ning järgnenud sanktsioonid on alkoholiga kauplejaid kindlasti distsiplineerinud, leidis Küüt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.