"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn tunnustab noori ja noortega tegelejaid (0)
24. oktoober 2007

Tallinna spordi- ja noorsooamet kuulutas välja mitu noorte ja noorsootöö tegijate tunnustusauhindade konkurssi.

Konkursside eesmärgiks on tunnustada pealinna aktiivseid noori ning nende tegevusi toetavaid täiskasvanuid ja nende tehtavat tööd.

Nominente tunnustusauhindadele saab esitada kuni 15. novembrini postiaadressil Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Vabaduse väljak 10b, 10146 Tallinn või elektronposti teel aadressile sportnoorsoo@tallinnlv.ee.

Tunnustus­auhindade kategooriad on:
1. Tallinna noorte suured teod – kõige enam silma paistnud Tallinna tublid noored;
2. Suured teod Tallinna noortele – enim Tallinna noori toetanud inimesed, asutused ja organisatsioonid;
3. «Tallinna Noorteaasta 2007 tegija» – Tallinna noor vanuses 16-26 aastat, kes on 2007. aastal oma tegevusega eriliselt silma paistnud, Noorteaasta Tegijaid võib olla ka mitu, kui nad üheskoos teostasid tähelepanuväärset ettevõtmist;
4. Tallinna parim noorsootöötaja – noorsootöö alal tegutsev inimene, kes on viimase aasta jooksul silma paistnud tööalase tegevusega, mis on nii noortele kui ka noorsootöö jaoks huvitav, uudne, kaasav, arendav, võimalusi juurde loov, noorte omaalgatust ja osalust võimaldav.

Ettepanekus peab kirjas olema, mis kategoorias nominent esitatakse, argumenteeritud suure teo kirjeldus või esitatava noorsootöötaja või Noorteaasta Tegija tegevus, millega ta käesoleval aastal silma paistnud. Lisada tuleb tunnustust väärivate organisatsioonide või inimeste kontaktandmed ning esitaja nimi ja kontaktandmed.

Aasta säravaimaid noori ja noorsootöötajaid autasustatakse 11. detsembril toimuval pidulikul vastuvõtul Tallinna raekojas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.