“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Harju tänava haljasalal avatakse peagi liuväli (0)
07. november 2007

Tallinna kommunaalameti lepingupartner HK Hall alustas ettevalmistustöödega Harju tänava haljasalal liuvälja avamiseks.
1350-ruutmeetrise kunstjääga liuvälja alla paigaldatakse 25 kilomeetrit torusid, mis ühendatakse kompressoriga, samuti paigaldatakse liuvälja piirded ja tuuakse kohale tualeti-, kohviku- ja uisulaenutuse ehitised.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul avatakse liuväli esialgsete plaanide kohaselt 16. novembril. «Kuigi liuvälja tehnika võimaldab uisuväljakut töös hoida ka siis, kui termomeeter näitab õues 10-15 soojakraadi, on esialgse jääkihi tekitamine tunduvalt otstarbekam siis, kui öine õhutemperatuur alla nulli langeb,» ütles Boroditš.
Möödunud aastal avati Harju tänava uisuplats 22. detsembril.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.