"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Jäätmevedu Tallinnas paraneb (0)
07. november 2007

Linnavolikogu loodab jäätmeveo korraldust täiustades Tallinna puhtamaks muuta.
Võrreldes kehtiva korraga täiendatakse jäätmeveo tingimusi ning jäätmevaldajate ja -vedajate õigusi ning kohustusi, selgitas abilinnapea Deniss Boroditš. Ta tõi peamisena esile muudatused jäätmeveo piirkondades, teenustasude piirmäärade arvutamises ja lisateenustes kokkuleppimises. Edaspidi jääb veopiirkondi vähemaks, mis Boroditši sõnul lihtsustab jäätmeveo korraldust ning loob eelduse stabiilsemate hindade ja veoturu kujunemiseks.

«Kui igas piirkonnas tegutseb üks jäätmevedaja, on ka üks vastutaja ja lõpptulemus on parem,» ütles Boroditš. Tema sõnul seatakse uue korra kehtestamisel sihiks puhtam keskkond, aga ka soodsam prügiveohind jäätmete sorteerimise ja taaskasutamise ning stabiilsema jäätmekäitlussüsteemi kaudu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.