Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Jäätmevedu Tallinnas paraneb (0)
07. november 2007

Linnavolikogu loodab jäätmeveo korraldust täiustades Tallinna puhtamaks muuta.
Võrreldes kehtiva korraga täiendatakse jäätmeveo tingimusi ning jäätmevaldajate ja -vedajate õigusi ning kohustusi, selgitas abilinnapea Deniss Boroditš. Ta tõi peamisena esile muudatused jäätmeveo piirkondades, teenustasude piirmäärade arvutamises ja lisateenustes kokkuleppimises. Edaspidi jääb veopiirkondi vähemaks, mis Boroditši sõnul lihtsustab jäätmeveo korraldust ning loob eelduse stabiilsemate hindade ja veoturu kujunemiseks.

«Kui igas piirkonnas tegutseb üks jäätmevedaja, on ka üks vastutaja ja lõpptulemus on parem,» ütles Boroditš. Tema sõnul seatakse uue korra kehtestamisel sihiks puhtam keskkond, aga ka soodsam prügiveohind jäätmete sorteerimise ja taaskasutamise ning stabiilsema jäätmekäitlussüsteemi kaudu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.