"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Nõmmele ja Mustamäele uued puhkevõimalused (0)
07. november 2007

Uue planeeringu algatamisega on kavas luua uusi puhkevõimalusi Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal.

Teemaplaneering keskendub puhkevõimaluste väljaarendamisele Nõmme-Mustamäe piirkonnas. Abilinnapea Taavi Aasa sõnul lähtutakse seejuures vajadusest väärtustada maastikukaitseala, uurida sealseid looduslikke tingimusi ning täpsustada rekreatsioonivõimalusi, tagades samas looduslike koosluste säilimine.

Planeeringu käigus uuritakse taimestikku ja loomastikku Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal ning analüüsitakse ka varasemaid uuringuid. Lisaks peab selguma maastikukaitseala kasutuskoormus ning selle vastavus looduslikele ja ökoloogilistele tingimustele. Planeering esitab samuti sobivad lahendused kergliiklusteede, tervise- ja suusaradade, valgustuse ja parkimise kohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.