Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Nõmmele ja Mustamäele uued puhkevõimalused (0)
07. november 2007

Uue planeeringu algatamisega on kavas luua uusi puhkevõimalusi Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal.

Teemaplaneering keskendub puhkevõimaluste väljaarendamisele Nõmme-Mustamäe piirkonnas. Abilinnapea Taavi Aasa sõnul lähtutakse seejuures vajadusest väärtustada maastikukaitseala, uurida sealseid looduslikke tingimusi ning täpsustada rekreatsioonivõimalusi, tagades samas looduslike koosluste säilimine.

Planeeringu käigus uuritakse taimestikku ja loomastikku Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal ning analüüsitakse ka varasemaid uuringuid. Lisaks peab selguma maastikukaitseala kasutuskoormus ning selle vastavus looduslikele ja ökoloogilistele tingimustele. Planeering esitab samuti sobivad lahendused kergliiklusteede, tervise- ja suusaradade, valgustuse ja parkimise kohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.