Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Rahvusooperi ette istutati 14 pärna (0)
07. november 2007

Rahvusooper Estonia eest välja läinud puude asemele istutati 14 noort kaunist Saksamaalt toodud pärna.

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul tuli uued puud Saksamaalt tuua, sest meie puukoolid sellise kvaliteediga toodangut veel pakkuda ei suuda. Rahvusooperi ette istutatud suurelehised pärnad on umbes kuue meetri kõrgused ning meetrikõrguselt on puu ümbermõõt 25-30 cm. Puude istutuse kompenseeris asendusistutuse kohustuse saanud AS Uus Sakala. Istutus­tööd tegi AS Mustamäe Haljastus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.