"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Riigimaad on Tallinnas laokil (0)
07. november 2007

Keskfraktsioon juhtis tähelepanu riigimaade väga halvale olukorrale Tallinnas.
Fraktsiooni liige Märt Sults näitas linnavolikogu istungil pilte riigile kuuluvatest väga halvas seisukorras kruntidest, mida ainuüksi Lasnamäel on loendatud 16. «Kogu Tallinna peale tuleb heakorrastamata riigimaid aga hoopis rohkem,» tõdes Sults.

Tänavu on Lasnamäe linnaosa valitsus kulutanud riigi omandis olevate maade heakorrastamisele 647 000 krooni. Et aga Tallinn saaks neil maatükkidel laiutavatest prügimägedest puhtaks, on Sultsi andmeil vaja märksa suuremat summat.
«Kuna riik ise nendest maadest ei hooli, kuid Tallinnale ka ei ole nõus andma, teeme sel teemal kindlasti pöördumise keskkonnaministeeriumile,» ütles Sults.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.