"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tallinn sai teise lisaeelarve (0)
07. november 2007

Linnavolikogu kinnitas ligi 42 miljoni krooni suuruse kogumahuga Tallinna tänavuse teise lisaeelarve.
Suuremad summad sellest eraldatakse Tallinna loomaia, lauluväljaku ja munitsipaalpolitsei tarbeks. Lisaeelarvest rahastab linn ka koolitoidu maksumuse suurendamist alates novembrist 18 kroonile õpilase kohta, ühissõidukijuhtide palgatõusu ja tänavate remonti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.