"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Tallinn sai teise lisaeelarve (0)
07. november 2007

Linnavolikogu kinnitas ligi 42 miljoni krooni suuruse kogumahuga Tallinna tänavuse teise lisaeelarve.
Suuremad summad sellest eraldatakse Tallinna loomaia, lauluväljaku ja munitsipaalpolitsei tarbeks. Lisaeelarvest rahastab linn ka koolitoidu maksumuse suurendamist alates novembrist 18 kroonile õpilase kohta, ühissõidukijuhtide palgatõusu ja tänavate remonti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.