"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tallinn tahab hasartmänguseadust muuta (0)
07. november 2007

Tallinna volikogu otsustas pöörduda valitsuse poole hasartmänguseaduse täiendamise ettepanekuga.

Ettepaneku kohaselt täieneks hasartmänguseaduse paragrahv 8 uue lõikega, kus loetletakse riiklikud pühad ja tähtpäevad, mil on keelatud õnnemängukohtade lahtiolek. Nendeks on Eesti Vabariigi aastapäev (24. veebruar), emakeelepäev (14. märts), emadepäev maikuu teisel pühapäeval, rahvusvaheline lastekaitsepäev (1. juuni), taasiseseisvuspäev (20. august) ja teadmistepäev (1. september).

Kehtiva hasartmänguseaduse kohaselt võib kohalik omavalitsus kehtestada piiranguid oma haldusterritooriumil asuvate mängukohtade lahtioleku kellaajale, kuid ei saa piirata mängukohtade lahtiolekupäevi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.