Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Tallinn tahab hasartmänguseadust muuta (0)
07. november 2007

Tallinna volikogu otsustas pöörduda valitsuse poole hasartmänguseaduse täiendamise ettepanekuga.

Ettepaneku kohaselt täieneks hasartmänguseaduse paragrahv 8 uue lõikega, kus loetletakse riiklikud pühad ja tähtpäevad, mil on keelatud õnnemängukohtade lahtiolek. Nendeks on Eesti Vabariigi aastapäev (24. veebruar), emakeelepäev (14. märts), emadepäev maikuu teisel pühapäeval, rahvusvaheline lastekaitsepäev (1. juuni), taasiseseisvuspäev (20. august) ja teadmistepäev (1. september).

Kehtiva hasartmänguseaduse kohaselt võib kohalik omavalitsus kehtestada piiranguid oma haldusterritooriumil asuvate mängukohtade lahtioleku kellaajale, kuid ei saa piirata mängukohtade lahtiolekupäevi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.