"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinn tahab hasartmänguseadust muuta (0)
07. november 2007

Tallinna volikogu otsustas pöörduda valitsuse poole hasartmänguseaduse täiendamise ettepanekuga.

Ettepaneku kohaselt täieneks hasartmänguseaduse paragrahv 8 uue lõikega, kus loetletakse riiklikud pühad ja tähtpäevad, mil on keelatud õnnemängukohtade lahtiolek. Nendeks on Eesti Vabariigi aastapäev (24. veebruar), emakeelepäev (14. märts), emadepäev maikuu teisel pühapäeval, rahvusvaheline lastekaitsepäev (1. juuni), taasiseseisvuspäev (20. august) ja teadmistepäev (1. september).

Kehtiva hasartmänguseaduse kohaselt võib kohalik omavalitsus kehtestada piiranguid oma haldusterritooriumil asuvate mängukohtade lahtioleku kellaajale, kuid ei saa piirata mängukohtade lahtiolekupäevi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.