Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Veerenni ringristmik valmis (0)
07. november 2007

Vastvalminud Tehnika tänava pikenduse ja Veerenni tänava ringristmikul avati 1. novembril liiklus.
«Tee-ehitustööd Tehnika tänava pikenduse rajamisel jätkuvad ja kogu objekt valmib praeguste plaanide kohaselt tuleva aasta 30. juuniks,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš. Projekti koostas AS K-Projekt, ehitaja on Tallinna Teede AS. Tehnika tänava ja Veerenni tänava vahelise lõigu pikkus on 800 meetrit. Ehitustööde kogumaksumus on 82,4 miljonit krooni. Töid finantseeritakse osaliselt Euroopa Liidu struktuurifondi rahaga.
Perspektiivis ehitatakse uus tee kuni Filtri teeni ja ühendatakse see planeeritava Ülemiste liiklussõlmega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.