"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Veerenni ringristmik valmis (0)
07. november 2007

Vastvalminud Tehnika tänava pikenduse ja Veerenni tänava ringristmikul avati 1. novembril liiklus.
«Tee-ehitustööd Tehnika tänava pikenduse rajamisel jätkuvad ja kogu objekt valmib praeguste plaanide kohaselt tuleva aasta 30. juuniks,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš. Projekti koostas AS K-Projekt, ehitaja on Tallinna Teede AS. Tehnika tänava ja Veerenni tänava vahelise lõigu pikkus on 800 meetrit. Ehitustööde kogumaksumus on 82,4 miljonit krooni. Töid finantseeritakse osaliselt Euroopa Liidu struktuurifondi rahaga.
Perspektiivis ehitatakse uus tee kuni Filtri teeni ja ühendatakse see planeeritava Ülemiste liiklussõlmega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.