"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linna rahaseis hea (0)
19. detsember 2007

Tallinna finantsplaneerimise osakonna analüütik Endel Karm kinnitab, et Tallinna linna rahaseis on hea. Linna kassajäägiks on 862 miljonit krooni, millest 774 miljonit krooni on paigutatud tähtajalistesse hoiustesse ja likviidsusfondi, pangakontodel on lisaks 188 miljonit krooni. Tänavu paigutab linnakassa tähtajalistesse deposiitidesse veel üle 100 miljoni krooni. Asutuste arved on tasutud tähtaegselt. «Tallinna laenukoormus jääb ka 2008. aastal alla seadusega lubatud piirmäära,» ütles Karm.
Tallinna linna rahaseis on jooksvalt jälgitav linna kodulehel, kus uuendatakse andmeid iga päev.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.