"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Parkimistasud muutuvad 1. veebruarist (0)
19. detsember 2007

1. veebruarist hakkavad Tallinnas kehtima uued parkimistasu määrad ja käivitub elektrooniliste parkimislubade süsteem.
Parkimise hindade korrigeerimine tuleneb parkimiskoormuse suurenemisest ja vajadusest viia parkimise hinnad vastavusse üldise hindade tõusu ja inflatsiooniga. Eelnõu kohaselt maksab 1. veebruarist 15 minutit parkimist kesklinnas senise 3 krooni asemel 4 krooni. Südalinnas on uus 15 minuti parkimistasu määr 9 krooni praeguse 6 asemel ning vanalinnas 18 krooni senise 12 asemel. Esimesed 15 minutit parkimist on jätkuvalt igal pool tasuta.
Kuigi Pirita tasuline parkimisala laieneb, saavad Pirita elanikud soetada endale 25 krooni eest kuus elaniku parkimiskaardi. Samuti viiakse sisse elektroonilised parkimisload, mis muudab elanike jaoks loa taotlemise protseduuri oluliselt lihtsamaks.
Juba detsembri keskpaigast saab elaniku parkimiskaarti taotleda näiteks töölt või kodust arvuti tagant lahkumata.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.