Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Tööl uued lastekaitsetöötajad (0)
19. detsember 2007

Tallinn loob uued lastekaitseametnike kohad Mustamäele ja Nõmmele, teistes linnaosades asuvad nad tööle sotsiaalhoolekande spetsialistide vabadele kohtadele.
Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on oluline suurendada linnaosades lastekaitsetöötajate arvu, et nende töökoormus ei ületaks 1000 last. «Liiga suur laste arv, mis kohati ulatub 2500 lapseni, võimaldab lahendada vaid kriitilisi olukordi, kuid tähtis on ennetustöö probleemsete lastega,» kõneles Martinson. «Oleme kahe aasta jooksul järk-järgult suutnud lastekaitsetöötajate puudust vähendada ning nüüd jõuame Mustamäel ja Põhja-Tallinnas soovitud tulemuseni.»
Pealinnas on praegu 49 lastekaitsetöötajat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.