"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tööl uued lastekaitsetöötajad (0)
19. detsember 2007

Tallinn loob uued lastekaitseametnike kohad Mustamäele ja Nõmmele, teistes linnaosades asuvad nad tööle sotsiaalhoolekande spetsialistide vabadele kohtadele.
Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on oluline suurendada linnaosades lastekaitsetöötajate arvu, et nende töökoormus ei ületaks 1000 last. «Liiga suur laste arv, mis kohati ulatub 2500 lapseni, võimaldab lahendada vaid kriitilisi olukordi, kuid tähtis on ennetustöö probleemsete lastega,» kõneles Martinson. «Oleme kahe aasta jooksul järk-järgult suutnud lastekaitsetöötajate puudust vähendada ning nüüd jõuame Mustamäel ja Põhja-Tallinnas soovitud tulemuseni.»
Pealinnas on praegu 49 lastekaitsetöötajat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.