"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Valgeid ja rahulikke jõule (0)
19. detsember 2007

Armsad linnaelanikud!

Kätte on jõudnud aasta kauneim aeg. See on aeg, mil tehakse kokkuvõtteid lõppevast aastast ning suunatakse pilgud tulevikku. See on aeg, mil päevad hakkavad taas valgemaks ning elu helgemaks minema. Aga lisaks sellele, et päike alates talvisest pööripäevast ennast rohkem näitama hakkab, valgustab meie päevi kindlasti ka teadmine, et elu meie linnas muutub järjest paremaks.

Tallinn on meie kodulinn ja seepärast tunnen erilist heameelt, et sajad pered süütavad esmakordselt jõuluküünlad uues kodus. Uus kodu pole mitte ainult pereelamud või kallid korterid. Oleme täitnud lubaduse jätkata sotsiaalelamute ehitamist, sest vajadus sellise elamispinna järele on suur.

Suur rõõm on tõdeda, et juba kolmandat aastat on iive Tallinnas positiivne, elanike arv ületas maikuus taas 400 000 piiri ning see kasvab üha edasi. Rohkem elanikke tähendab rohkem tööd linlaste heaks ja see ongi linnavalitsuse prioriteet number üks. Oleme teinud suuri plaane, kuidas elu Tallinnas veelgi paremaks muuta.

2008. aasta üks märksõnu on Tallinna teede ja tänavate remont. Iseäranis pean siinkohal silmas kvartalisiseseid tänavaid. Olen seda meelt, et linnaelanike kodutee peab olema korras. Korras ja valge. Seepärast paneb linnavalitsus rõhku ka linna valgustusele, eriti praegusel aastaajal. Tore on märgata, et linna valgemaks muutmisele aitavad kaasa ka linnaelanikud ise – meeldiv on õhtuti koju minnes näha sadadel akendel advendiküünlaid säramas.

Linnaelu parandamine ei keskendu aga loomulikult mitte ainult järgmisele aastale, vaid palju kaugemalegi. Nii plaanime näiteks ülejärgmisel, 2009. aastal, valmis saada Vabaduse väljaku jalakäijate ala ning selle alla jääva maa-aluse parkla rajamisega, samuti avada linn merele – küll juba ehitamisel oleva rannapromenaadi, aga ka loodava Kultuurikatla, korrastatud linnahalli ümbruse ja linna uue haldushoone näol. Lisaks on linna kerkimas mitmeid uusi lasteaedu. Aastaks 2011 saab Tallinn ühe esimese Eesti omavalitsusena täielikult kanaliseeritud ja seda ilma riigi abita. Luban teile, et elu Tallinnas läheb järjest paremaks!

Kauneid jõule ning paremat tulevikku!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.