"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Abilinnapea Panov mõisteti õigeks (0)
23. jaanuar 2008

Pärnu maakohus mõistis 7. jaanuaril õigeks Tallinna omaaegse abilinnapea Vladimir Panovi, kuna prokurör taganes süüdistustest.

Peaaegu viis aastat tagasi, 4. märtsil 2003 võtsid justkui juhuslikult notaribüroo ukse taha sattunud ajakirjanikud fotokaamerate turmtule alla Vladimir Panovi, kes arreteeriti sealsamas kahtlustatuna altkäemaksu võtmises. Arreteerimine toimus kaks päeva pärast Riigikogu valimisi, mis mõjutas kardinaalselt koalitsiooniläbirääkimisi. Valimised võitnud Keskerakond loobus koalitsiooni moodustamisest.

Abilinnapea Vladimir Panovi sõnul muutusid kohtuprotsessi ajal tõesti mitmed seadused, mis aga võimaldasid tõendeid paremini hinnata. «Tekkis võimalus tunnistajaid lisaks kutsuda, esitada dokumente – teha kõike, millest Harju ringkonnakohus esialgu keeldus.»

Seetõttu võttiski Pärnu maakohtus süüdistaja pärast uute tunnistajate ärakuulamist oma süüdistuse tagasi, öeldes, et «olemasolevad süüdistused ei leidnud kohtus tõendamist».

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.