Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Äripäev avaldas libaintervjuu (0)
23. jaanuar 2008

Tallinna linnapea Edgar Savisaar plaanib pöörduda kaitsepolitseisse ja Avaliku Sõna Nõukogusse, sest ajaleht Äripäev avaldas linnapeaga 18.jaanuaril intervjuu, kuigi linnapea polnud Äripäeva ajakirjanikuga kordagi vestelnud.

Äripäev avaldas eelmisel reedel uudise «Savisaar sarjas ebatsensuurlikult Ansipit». Uudise väitel vastas Savisaar Äripäeva päevaküsimusele «Kelle Sina tagasi kutsuksid?» nii: «Ma ei tahaks siinkohal välja tuua konkreetseid nimesid, aga kogu see sitt hakkab Ansipist pihta.»

Pärast uudise avaldamist vabandas Äripäev avalikult linnapea ees, nimetades seda eksituseks.

Väidetavalt oli Äripäeva ajakirjanik Hille Tressum helistanud talle teadaolevevalt linnapea numbril, hiljem samal numbril tagasi helistades vastas aga meeshääl, et see number ei kuulu Edgar Savisaarele juba kümme aastat.

«See on selge võltsing, mis töötab vastu Eesti riigi ja Tallinna linna sisemisele julgeolekule,» lausus Edgar Savisaar.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.