"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Koolid remondis (0)
23. jaanuar 2008

18. jaanuaril avati pidulikult värskelt remonditud Vanalinna Hariduskolleegiumi (Vene 22) ajalooline koolihoone.
Sügisel taasavatakse Tallinnas lisaks VHK-le veel üheksa põhjalikult remonditud koolihoonet.

1. septembrist alustavad renoveeritud hoonetes õppetööd Haabersti vene gümnaasium, Sikupilli keskkool, Karjamaa gümnaasium, 32. keskkool, Kristiine gümnaasium ja Laagna gümnaasium. 2008/2009. õppeaasta teise õppeveerandi jooksul antakse linnale üle ühisgümnaasiumi, Nõmme gümnaasiumi ja Kalamaja põhikooli hooned.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.