"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kuu kultuurisündmus (0)
23. jaanuar 2008

On suhteliselt harv juhus, kui Tallinnas toimub mõne muusikasündmuse maailma esiettekanne.

Aga just see juhtub 14. veebruaril, kui kell 19 esietendub Estonia kontserdisaalis Heikki Sarmanto DŽÄSSOOPER «MANON» Kim Richi libreto Abbé Prévost` novelli põhjal Kirglikku armas­tuslugu saadavad köitvad tantsud ja intrigeerivad rollilahendused. Peaosas ka meie säravaim muusikalistaar Hanna-Liina Võsa (pildil).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.