"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Lahtiste uste päevad arhitektuuribüroodes (0)
23. jaanuar 2008

Eesti Arhitektide Liit ja Eesti Kunstiakadeemia korraldavad 21.–25. jaanuarini lahtiste uste päevad arhitektuuribüroodes ja korraldavad ekskursioone uutesse hoonetesse. Kui arhitektuuribüroode külastused on mõeldud peamiselt gümnaasiumiõpilastele tutvustamaks arhitekti ametit, siis ekskursioonidest uutesse hoonetesse võivad osa võtta kõik huvilised.

Kohal on arhitekt või maja valdaja, kes räägib hoone sünnist ning muidugi saab hooneid vaadata ka seestpoolt. Tallinnas ja Harjumaal saab vaatama minna Viimsi keskkooli, Rotermanni keskust, Tallinna sünagoogi ja Nordic Hotelsi hotelli Forum Tallinn. Lisateavet saab Eesti Arhitektide Liidust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.