"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Valmib vee- ja kanalisatsiooniehitiste kava (0)
23. jaanuar 2008

Linnavalitsuse istungil anti heakskiit ühisveevärgi ja kanalisatsiooni, samuti sadevete kanalisatsiooni ning tuletõrjehüdrantide võrkude ehitamise kava lisalepingule.

«Võrkude laiendamise kava lisalepingus sätestatakse loetelu kinnistutest ja kruntidest, millele luuakse liitumisvõimalus ning liitumisvõimaluse loomise tähtajad ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga 2008. aastast kuni 31. märtsini 2011,» selgitas kommunaalvaldkonna abilinnapea Deniss Boroditš.

Lisalepingus on sätestatud võrkude laiendamise kava piirkondades, kus ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniga ühendatakse rohkem kui 50% elamuid ja mille ehitusluba on välja antud enne 1999. aasta 22. märtsi. Tehtavad tööd on lisalepingus välja toodud arenduspiirkondade, tänavate ning arvestuslike meetrite kaupa.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.