"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Maasturitele kõrge ummikumaks (0)
27. veebruar 2008

Londoni linnapea Ken Livingstone teatas, et inimesed, kes sõidavad võimsate sportautode ja luksuslike autodega Londoni kesklinnas, peavad rohkem ummikumaksu maksma.

Alates tänavu 27. oktoobrist peavad võimsate sõidukitega sõitjad maksma igapäevast ummikumaksu 25 Inglise naela (550 kr). Keskmise suurusega pereautod peavad maksma 8 naela. Kõige vähem saastavad autod vabastatakse maksust.

Muudatused ummikumaksu osas on üks osa linnapea plaanist rahustada kesklinna liiklust ja vähendada õhu saastatust. Linnapea teatas ka hiljuti, et 2025. aastaks võiks Londoni CO2 tase langeda 60 protsendini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.