"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Mullu ööbis Tallinnas 1,1 miljonit turisti (0)
27. veebruar 2008

Möödunud aastal suurenes Tallinnas siseturistide osakaal, välisturism lõpetas aasta negatiivsete numbritega. Hüppelist kasvu näitas vaid Norrast ja Lätis saabujate arv.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli usub, et eelmise aasta väike langus on ajutine ning tänavu näeb pealinna turismis taas tõusu. «Alustame turundustegevust koos Helsingiga Aasias ning püüame ka Vene turistid Tallinna meelitada.» 2007. aastal ööbis Tallinna majutusettevõtetes 1,1 miljonit turisti, mis on mullusega võrreldes 2% vähem. Neist 85% (965 000) olid välisturistid, kelle arv langes aastaga 4%. Vastukaaluks oodatust väiksemale arvule välismaalastele peatus Tallinna majutusettevõtetes 2007. aastal 176 000 eestimaalast, mis on 9% rohkem kui eelneval aastal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.