"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Fotokonkursi „Kadrioru park 290“ parimad fotod selgunud (0)
10. märts 2008

Tallinna linnavalitsuse korraldatud fotokonkursi „Kadrioru park 290” esimesel etapil nimega „Tule ja jää pidu” sai Kadrioru pargis pildistada jääst valmistatud skulptuure: Willendorfi Veenust, Tutanhamoni surimaski, Milo Veenust, Lihavõttesaare pead – Moai’d, Pablo Picasso „Naise büsti” ning Henry Moore’i Unesco lamavat figuuri.

Tallinna linnavalitsuse korraldatud fotokonkursi „Kadrioru park 290” esimesel etapil nimega „Tule ja jää pidu” sai Kadrioru pargis pildistada jääst valmistatud skulptuure: Willendorfi Veenust, Tutanhamoni surimaski, Milo Veenust, Lihavõttesaare pead – Moai’d, Pablo Picasso „Naise büsti” ning Henry Moore’i Unesco lamavat figuuri. Vaadata sai ka tuletsirkust Moskva Autodafe artistide esituses.
Konkursile laekus 246 fotot. Esimese koha saavutas „Jääkristall öös”, autor Eduard Stogov, kes sai auhinnaks reisifirma kinketšeki väärtusega 6000 krooni. Teise koha saavutas foto „Unexpected Thirst”, autor Aleksandr Kanõkin, kes sai auhinnaks fotopoe kinkekaardi väärtusega 2000 krooni. Kolmanda koha saavutas foto „Naiselikud kumerused”, autor Evely Kangur, kellele anti auhinnaks fotopoe kinkekaart väärtusega 1000 krooni.
Kodulehele üles seatud fotode hulgast avaliku hääletuse parimaks osutus „Лед№4”, autor Gennadi Legostajev, auhinnaks fotopoe kinkekaart väärtusega 1000 krooni.
Kümnest äramärkimist väärinud tööst koostatakse ka näitus Kadrioru pargi muuseumis.
Fotosid saab vaadata 7.–20. märtsil Kadrioru pargi muuseumis (A. Weizenbergi 26) kl 10–17. Esmaspäeval ja teisipäeval on muuseum suletud. Internetist saab fotosid vaadata aadressil http://fotokonkurss.tallinn.ee/kadriorupark290.
Tulemas on veel fotokonkursi teine etapp „Sünnipäevapidu” (võistlustööde esitamise aeg on 15.–29.07) ja kolmas etapp „Valgus kõnnib Kadriorus” (võistlustööde esitamise aeg on 22.09.–05.10). Konkurssi rahastab firma Nikon.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.