"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Merevee taseme tõus ennustatav (0)
10. märts 2008

Tallinna linnavolikogu saalis toimus Tallinna kriisireguleerimismeeskonna koolitus merevee taseme võimaliku tõusu teemal.
Ettekandega esinenud Tallinna tehnikaülikooli professori, akadeemik Tarmo Soomere sõnul on Tallinna tingimustes võimalik võrdlemisi täpselt prognoosida merevee taseme tõusu. „Sellist ohtu, et me ei oskaks merevee taset ja käitumist Tallinna lahtedes 24 tundi ette ennustada, ei saa tegelikult tekkida,” ütles Soomere.
Interneti vahendusel on kõigil huvilistel võimalik jälgida merevee taset Tallinna sadamas aadressil http://on-line.msi.ttu.ee/?jaam= tallinn&periood=25926.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.