Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Mobiilne Rooma (0)
10. märts 2008

Rooma Linnavalitsus täiendas koostöös Keskkonnaministeeriumiga infoteenust läbi mobiili (Atac mobile), mille kaudu saab kõik võimalikku informatsiooni liikluse, ühistranspordi sõidu kella aegade kohta, uudiseid liiklusest jne.

Rooma Linnavalitsus täiendas koostöös Keskkonnaministeeriumiga infoteenust läbi mobiili (Atac mobile), mille kaudu saab kõik võimalikku informatsiooni liikluse, ühistranspordi sõidu kella aegade kohta, uudiseid liiklusest jne. Teenuse kaudu on näiteks ühistranspodi kasutajal võimalik ka vaadata, millal järgmine buss tuleb. Paigaldatud on ka 45 kaamerat, mille kaudu on võimalik mobiiliga näha olukorda teedel reaalajas, et autojuhid saaksid ummikuid vältida.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.