"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Mobiilne Rooma (0)
10. märts 2008

Rooma Linnavalitsus täiendas koostöös Keskkonnaministeeriumiga infoteenust läbi mobiili (Atac mobile), mille kaudu saab kõik võimalikku informatsiooni liikluse, ühistranspordi sõidu kella aegade kohta, uudiseid liiklusest jne.

Rooma Linnavalitsus täiendas koostöös Keskkonnaministeeriumiga infoteenust läbi mobiili (Atac mobile), mille kaudu saab kõik võimalikku informatsiooni liikluse, ühistranspordi sõidu kella aegade kohta, uudiseid liiklusest jne. Teenuse kaudu on näiteks ühistranspodi kasutajal võimalik ka vaadata, millal järgmine buss tuleb. Paigaldatud on ka 45 kaamerat, mille kaudu on võimalik mobiiliga näha olukorda teedel reaalajas, et autojuhid saaksid ummikuid vältida.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.