"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Nädala kultuurisündmus (0)
10. märts 2008

10.–16. märtsil toimub järjekordne festival Tudengijazz 2008. Tallinlased saavad üritusest osa Von Krahli teatris, Kanuti Gildi saalis ja teatris NO99, kus esinevad näiteks Kadri Voorand ja EMTA ansambel, Marijus Akeksa Trio Leedust, TÜ Viljandi kultuuriakadeemia / Sibeliuse akadeemia džässosakonna muusikud jt. Esimest korda on Tudengi­jazz loonud võimalused kohtuda muusikutega enne festivali toimumist. Rohkem infot telefonil 1181 ja veeblilehelt www.tudengijazz.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.