"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Rocca al Mare ranna­promenaad valmib 2009. a-l (0)
10. märts 2008

Linnapea Edgar Savisaar külastas pooleli olevat Rocca al Mare rannapromenaadi, et tutvuda seni tehtuga ning saada ülevaade eesolevate ehitustööde mahust.

Linnapea Edgar Savisaar külastas pooleli olevat Rocca al Mare rannapromenaadi, et tutvuda seni tehtuga ning saada ülevaade eesolevate ehitustööde mahust.
Rocca al Mare rannapromenaadi I etapp pikkusega 480 meetrit on mere poolt kindlustatud, rajatud on betoontugimüür, tee aluspõhi, sisse- ja väljasõidurajad ning sild. Kevadel, sobivate ilmade saabudes alustatakse asfaltimisega. ­Rannapromenaadi 680 meetri pikkuse II etapi ehitamise hange kuulutati välja 11. jaanuaril, pakkumused avati 12. veebruaril. Esimese etapi ehitus lõpetatakse mais ning teise etapi ehitus 15. juuliks. Aprillis alustatakse promenaadi kolmanda etapi, 1300 meetri pikkuse lõigu projekteerimist. Promenaad on lõplikult valmis 2009. aasta septembriks.
Kaht ranna-ala, Kakumäe ja Stroomi randa ühendava, 2460 meetri pikkuse promenaadi eeldatav maksumus on minimaalselt 64 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.